Ramsom "Shadow Emperor" Achaikos

Siirry alas

Ramsom "Shadow Emperor" Achaikos

Viesti  sudden-death lähetetty La Tammi 31, 2015 1:25 am


Ikä: ???, näyttää 27 vuotiaalta

Ulkonäkö synopsi:
- Valkunainen punainen, iiris keltainen, ei pupilleja
- Kaksi paria mustia siipiä
- Suomut punaiset mustilla läikillä
- Sarvet punaiset mustilla kärjillä
- Pituus 192cm

Historia:
Tietoja asemastaan ennen suurta sotaa jossa taisteli Luciferin rinnalla ei ole. Sodan jälkeen kumminkin sai nopeata lisänimen Shadow Emperor koska sijoittui johtoasemiin, muttei koskaan itse toteuttanut toimiaan.

Yleisesti/luonne:
Ramsom on yksi laiskimmista demoneista. Hän ei tee mitään, ellei löydä tehtävästä itselleen jotain iloa. Delegointi taitojensa ansiosta häntä ei mainita yhdessäkään demonologian kirjassa. Jos tylsää työtä ei voi passata niin mielummin ottaa arvonalennukset, mutta varoo kumminkin joutumasta perus työläiseksi koska se olisi rasittavaa. Kiitos keskivertoa paremman strategiataitonsa ansiosta kykenee nopeasti arvioimaan pääseekö helpomalla tekemällä vai ovatko jälkiseuraukset siedettävämmät. Suhteellisen korkean aseman ansiosta omaa muutaman sataa alamaista, mutta hänen kenraalinsa hoitavat kaikki asiat eikä koe mitään mielenkiintoa työväkensä tai heidän tekemisiään kohtaan.

Eläinkumppanina hänellä on smokedragon Sandra joka tuntuukin seuraavan häntä kaikkialle. Ramsomin seuralaisvalinta kummastuttaa ja herättääkin pientä tirskuntaa. Sillä siinä missä muut demonit ottavat isoja ja sodissa hyödyllisiä petoja niin hän on tyytynyt tähän ei isokokoista kotikissaa suurempaan luiruun.

sudden-death
Admin

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 28.09.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa